med betalingsanmerkning

Kunnskap om alle lån når du låner penger

Vi er spesielt bekymret for forbrukerøkonomi og kredittlån. Ut fra dette blir utviklingen i det norske utlåns- og kredittmarkedet fulgt av argusøyne. Vår intensjon er at du alltid kan finne fullstendig, oppdatert og lettlest låninformasjon på nettstedet vårt.

Hos Norge-finans.com finner du en liste over långivere for alle typer lån samt betingelsene de tilbyr. Hos oss får du informasjon om lånerenter, nedbetalingsperiode, minimumsbeløp og maksimumsbeløp, aldersgrenser, minimumsinntekt og en rekke andre faktorer. Du kan bruke dette til å sammenligne lån uten sikkerhet og finne det beste lånet i henhold til dine forutsetninger. Fra hovedmenyene får du tilgang til de forskjellige lånetypene.

Imidlertid er det mye kunnskap, både matematikk, jus og noen samfunnsstudier, i å velge lånet som passer for din situasjon. Du planlegger en fremtid som ikke er den samme for en unge i de tidlige stadiene, en nyskilt stemor, en veletablert familie med snart voksne barn eller en ny pensjonist. Naturligvis blir lederne dine også bestemt av din egen lommebok. Det er forskjellige anbefalinger og strategier for husholdninger med dårlig, god eller middels økonomi.