sms låne

Du trenger bare å vente en stund for å få tilbud fra våre partnere. Du vil ofte få svar i løpet av timer. Når du mottar tilbudene vi finner for deg, står du helt fri til å si nei. Søknader gjennom norske lån er helt uten forpliktelser. Hvis du bestemmer deg for å ta et lån, kan du bruke BankID til å signere lånet. Det vil forsvinne på kort tid. Siden du ikke trenger å signere noe for hånden, kan du ta et lite lån på få minutter. Pengene blir utbetalt til kontosporene dine.
Det kreves ikke pantelån for smålån

En annen ting som gjør det mulig å ta opp lån så raskt på nettet, er at smålån distribueres av banken uten noe sikkerhetskrav. Utlåner pantsetter med andre ord ikke eiendelene dine. Dette betyr at det ikke er nødvendig med en tidkrevende vurdering av eiendelene dine. Det kan ikke gjøres enklere og raskere. For det første vil et usikret lån alltid tilby mye raskere behandlingstid enn et pantelån. Dette fordi det ikke er behov for å vurdere et panteobjekt. Summen er rett og slett for lav.

For eksempel, hvis du ønsker å låne med pant i bilen din, må banken sørge for at det er verdt like mye (eller mer) enn lånebeløpet. De små lånene vi gir trenger ikke pantelån. I hovedsak er det bare viktig at du har en stabil inntektskilde som lar deg betale ned lånet. Dette gjøres veldig enkelt med en rask kredittsjekk. En annen fordel med et slikt usikret lån er at du kan bruke pengene du låner på akkurat det du vil. Du kan bruke et usikret forbrukslån til å pusse opp, kjøpe en ny iPhone, legge til en elegant reiseveske eller bare tilbringe ekstra fantastiske julegaver til familien. Det er pengene dine, og du bruker dem på det du trenger eller vil ha.