kredittkort

Du samler inn små lån ved å få en finansinstitusjon til å slette alle lån og overta gjelden din. Du vil bare ha ett selskap å forholde seg til. Samtidig er det mulig å få bedre vilkår – lavere renter inkludert – og lengre nedbetalingstid. Resultatet kan reduseres månedlige kostnader betydelig og være en lykkeligere for deg.
Refinansiering av smålån

Å refinansiere smålån gir deg bedre kontroll over den totale utestående gjelden. Du kan forlenge lånet og få lavere månedlige kostnader selv når du starter en refinansieringsdialog. Det beste med å refinansiere smålånene dine er at det setter deg tilbake i førersetet. Dette kan være din sjanse til å bli kvitt regningene dine og en sjanse til å ha full rekord igjen.

For å refinansiere små lån kan du enkelt og greit her på kredittkort. Vi tilbyr lån av denne typen fra en rekke kreditorer. Hvis du vil forlenge tilbakebetalingstiden på lånet ditt, tilbyr bankene deg dette. Refinansiering innebærer å ta et nytt lån som tømmer din gjeld. Dette er med andre ord et blankt ark. Dette kan føles befriende, og for mange er det en ny start.